SPRAYTAN
Guyyys!

Testade alltså att spraytana mig inför denna tävling, och jag FÖRSTÅR INTE varför jag aldrig gjort detta förut?? I dansvärlden (för er som inte är så insatta) så använder vi ganska mycket brun utan sol osv, då utsmyckningen är en del av "framförandet", absolut inget krav men de flesta brukar vilja vara lite bruna. Så har sedan jag var ca 9-10 år alltid smörjt mig med brun utan sol inför tävlingshelgen (ok låter ju brutalt när man är så liten, men då var det mest en kul grej för att dem "äldre" hade det hehe!)

Hur som helst, så brukar detta vara ett evigt planerande. Speciellt kul var det kanske inte när man hade skola hela veckan innan och sakta men säkert började övergå i en ton liknande en morot för varje dag som tävlingen närmade sig. Minns att vi hade skolfoto någon gång, well ... jag stack ut om man säger så! haha!

Nu så sprang jag in på Studio Face & Body som är en salong i Falun och efter en kvart kom jag ut med denna grymma bränna? och vet ni vad det bästa var. Jag betalade ENDAST 150KR! Så tips tips till er som bor i Falun!

PS ... Självklart bestämmer du själv hur hög grad av bränna du vill ha, jag har fem omgångar på bildena ovan ;-) Had kanske valt ett färre antal om bränna skulle vara till "naturligt" bruk, om ni förstår!

Tummen upp för väldigt bra pris och bränna i alla fall!
/Moa ♥


Gillar

Kommentarer