SKA VI FORTFARANDE FLYTTA TILL UPPSALA?

Fick en fråga om vi fortfarande skulle flytta till Uppis som jag nämnde tidigare. Wellll, yes! Men envis som jag är kan jag inte riiiiktigt släppa det faktum att jag VILL bo i stockholm (innanför tullarna alltså). Har blivit SÅ. JÄKLA bortskämt med mina tidigare boenden under de perioder jag bott i Stockholm så har ju svårt att hitta något nu ... haha! Förra sommaren fick jag ju chansen att bo mitt på Kungsgatan i en jätte söt liten etta och betalade halva hyran haha, vilket var lite sjukt. Men de var ju bara en månad och hon som ägde den var borta i LA osv osv... Ja, ibland ska man ha tur!

Nu funkar det ju inte riktigt så när man är två. Nog för att man kaaaan hålla på och flytta runt i sin lilla resväska i hopp om att hitta något ställe man kan stanna länge på när man flyttar ensam. Men att kunna ha en vardag tillsammans med en sambo som innebär ett "hem" och inte ett tillfälligt sådant känns för mig viktigare. Viktor ska ju dessutom börja plugga nu till hösten så vår budget är ju inte lika stark som innan heller, vilket har gjort att vi näästan tagit en lägenhet i Stockholm som jag fick chansen på i förra veckan, men som vi nu beslutat att låta gå. Pga att till vilket pris vill man egentligen bo om man knappt kommer kunna leva? Hallå. Sjukt att man resonerar så, att älskade staden med stort S kan få ens kropp att bli helt varm och pirrig, som ett litet barn med drömmar. Älskar verkligen Stockholm men just nu så är det 99,9% klart att det blir Uppsala. Inte så dum stad det heller för den delen! För Viktor blir det att flytta hem i och med att han gick Hockeygymnasiet där, och för mig blir det att testa ännu en ny stad! Man kan ju dessutom säga att jag är "skyldig han en flytt", höhö.

Oavsett vart vi nu flyttar tror jag ju åter igen på att "allt har en mening", många kanske tycker det är töntigt men jag har sån sjukt start tro när det kommer till den meningen och den har verkligen hjälpt mig att slappna av och inte stressa i många situationer. Jag VET. SÅ. VÄL att mina mål och drömmar här i livet kommer slå in, på ett eller annat vis, just för att jag är så jäkla redo att jobba röven av mig för att komma dit jag vill, haha!

Här kommer massa mysig inredningsinspo. Sitter ju och scrollar och sparar för fullt varje dag, så in och håll koll på mitt konto om ni vill vara med i båten!! Ni hittar det HÄRKram /Moa ♥Gillar

Kommentarer

Elin,
Elin
IP: 82.99.3.229