SHOE GUIDE
Har på efterfrågan gjort en liten sko-guide för mina favoriter i sommar! Om det inte finns något för dig här så vet jag inte vad jag gör ... haha! Tog som sagt ett x antal timmar! Gilla gärna om ni gillar deeet ♥ Pusss!


1. TRÄKLACKAR!
Något som hör sommaren till är utan tvekan naturfärgade klackar och platåer i antingen strå-flätade eller av trä. Tycker det gör sig extra snyggt till bruna ben och banden får gärna vara av läder eller mocka! Svarta är klassiska men ett par i färgad mocka kan vara minst lika snyggt, matchad till t.ex en vit/beige outfit!! Damn!


1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR


SANDALER!
Sedan man var liten har sandaler och sommar varit två ord som stått varandra nära! Nu kanske det inte riktigt är barndomens karborreband och gummisulor som står i fokus utan läder och spännen! Gärna SVART SVART SVART! Kan användas både en dag på stan till ett par avklippta ankellånga ljusa jeans + skjorta som när man går ut och käkar till en söt klänning! En riktigt Keeper som funkar år efter år! (tips ... satsa på riktigt läder så håller de bättre!)1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR


KLACKARNA I TAKET!
Äntligen kan vi lätta lite på snörningen och bära betydligt öppnare klackar till våra festblåsor. Med en bohemisk touch är knytningar i form av både band, remmar och tunna snören mer än välkomnat i sommar garderoben! Mocka är något som kommer kännas lyxigt och ett par knallröda klackar + röda läppar får den annars tråkiga "lilla svarta" att glänsa! Party hard in these, ladies!!

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄRSNEAKERS!
Säga vad man säga vill men in the end of the day klarar man sig inte utan ett par riktigt SKÖNA skor. Vare sig om man ska gå stan, turista eller bara gå till affären, gymmet mm. Om man inte endast vill bära vitt-vitt på fossingarna tycker jag man utan tvekan ska satsa på pasteller i form av ljusrosa, aprikos, beige, pastelblå och ljusgrå. (+ dina ben ser brunare ut! hehe!)1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄRBEACH READY!
"... But still chic!" skulle jag vilja säga. Jag tror ingen kan undgå att tänka på Chanels ikoniska espadrillos med chanel-märket mitt uppe på. Om man inte vill spendera en förmögenhet så finns det ju som sagt idag en hel del schyssta som påminner om dem med dippade tår. Funkar till stranden lika bra som till en chic sommar outfit med en lyxigare handväska!


1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Gillar

Kommentarer