SCONES & GRANOLA MÜSLI
God morgon solstrålar!

Ååh vad jag var välförtjänt denna frukost. Igår var en slitig dag ... Gick upp 04:00 efter att ha sovit fyra timmar, åkte ut till lagret och i stället för att sluta 14:15 som man brukar jobbade jag även över 2h... Så efter 10h(!!) av vandring och plockande av varor så var det endast 2h kvar tills jag skulle vara på dansstudion som ligger i närheten. Så bestämde mig för att stanna kvar och vänta. Hade sedan privatlektion med Guro som är en av Studio1s (och Norges?!) bästa tränare. Hon hade faktiskt varit på norska nyhetsmorgon samma morgon, so I guess that makes sense ;-)

Så idag var jag ledig!! Eller nästan ... har stängningsupplärning på caféet ikväll, men det tar bara ca 2-3h och är nästan lite mysigt. Café omgivningen på hösten är ju bara det bästa! Dessutom jobbar jag med härligaste människorna så känns mer som att hänga med vänner än att jobba! Dagens frukost blev ju för övrigt några av de (otroligt många!!) produkter jag fick med mig från KB i förrgår, saker som de inte får sälja längre. Mest för att de tyckte att jag skulle ha smakat på allt vi säljer. Så nu har vi muffins och scones, och smoothies för ett år haha ... vet att någon här hemma tycker det är bra i alla fall ;-)

Nej nu ska jag fixa mig och möta upp herrn nere på stan som åkt ner och fixat något bank ärende. Ha en fin torsdag kära ni! Kram /Moa ♥

Gillar

Kommentarer

Guro person,
Så fin blogg Moa!! ❤️ Takk for super privattime, du er så flink! Stor klem guro
None
Moa Alm,
Åh tack bästa du! <3 Detsamma!! Kram
moaalm.itgirls.se
Moa Alm
IP: 82.99.3.229