PRE CELEBRATION OF MY 20th BIRTHDAY!
Bilder från gårdagen, efter att ha strosat och suttit och glassat mot en svart vägg nere på Aker Brygges fullproppade uteserveringar fixade jag och Viktor oss hemma för att sedan traska ner till hotellet hans föräldrar bodde på några hundra meter bort, såå fint verkligen! Christiania Teatre, kan verkligen rekomendera det! Hur som helst, där väntade det både bubbel och en PRESENT till lilla mig?? Så himla gulligt att dem hade bestämt att fira mig lite i förväg (fyller ju på torsdag!) och förberett så fint! Fick ett väldigt generöst presentkort på Steen & Ström gallerian här av både bästa Anna Lena & Stefan samt släkten, såå himla snällt! Tusen tusen tack ännu en gång! ♥

Ställer mig fortfarande frågan, är jag världens lyckligaste lottade tjej på denna jord eller? Att ha så fina människor i ens liv som man lixom fick på köpet när man träffade killen i mitt liv lixom!

Sedan var vi och käkade på Ett Bord, "one table" - resturangen jag berättade om tidigare. Det är ju som sagt Henrik Holm från Skams mamma och bonuspappa som startat upp det, och har lovat dom (sedan dom är stamkunder på caféet) att kika förbi i EVIGHETER men aldrig haft tid. Så vad passade inte bättre än att göra det nu när man hade finbesök? Grejen är att alla gäster sitter vid ett enda stort bord, såå kul idé verkligen och jag förstår nu varför den är så populär för JESUS vad gott det var! Kvällens meny var någon mussla av något slag till förrät, otroligt god samt varmrätten då jag för första gången i mitt liv fick prova på Anka, vilket förvånade mig var bland de godaste kött jag ätit!

Idag har vi turistat i massor och när dem åkte hem fortsatte jag och Viktor att glassa runt nere vid hamnen (då termometern trots allt visade 19 grader??!!) tillsammans med Albin och Agnes. En så toppenhelg med andra ord! Kameran är proppad så bilder kommer.

NU sitter jag och Viktor i soffan framför någon film han knäppt på och ska äta rena lyx middagen med kött som svärföräldrarna hade med sig från Sverige. Hoppas ni haft en underbar dag!

Vi hörs, Kram på er /Moa ♥

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229