HAVE YOURSELF A PERFECT VALENTINES DAY!

Valentines day ligger runt hörnet, tänkte därför tipsa om de mysigaste restaurangerna - de bästa aktiviteterna - samt bästa shoppingen!! (som du just nu med hjälp av Rabble.se får extra rabatt pååå! LÄNKAR NEDAN!)

Säga vad man vill om dagen då kärleken ska spira, vare sig du befinner dig i ett förhållande, är singel eller något annat (kan man va något annat? well, ni fattar!), personligen så tycker jag väl kanske inte att dagen borde beskrivas som "dagen med stort D", man borde ju faktiskt visa kärlek till de människor man håller nära och kära lite varje dag kan jag tycka. MEN så, varför inte göra det lite extra extra en gång om året?? A little love never killed nobody! ♥ Och tycker verkligen INTE man ska hänga läpp som singel, hallååå, det är ju minste lika mys att köra brunch med tjejgänget eller gå ut och ta ett glas vin med mammsen? Goo girlsss!

Har ni planerat vad ni ska göra på tisdag? Svårt när det inte är på en helg, man blir ju ganska låst lixom! Jag har faktiskt en massageGrand Hotel här i Oslo där jag och Viktor ska hänga lite i deras spa och ha de mys (klyschigt med spa på Alla hjärtans dag, haha!) men jag fick ju massagen i julas och så ville vi ändå hitta på något! Tror de blir super mysigt i alla fall!

I samband med Valentine's får man ju även chansen att skämma bort sig själv lite extra! De flesta butiker och webshops har massa nice erbjudanden och jag tänkte tipsa om några!

Here you goo!


1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄRKlänning: HÄR


Allt ovan är från Nelly, and as lucky as you are så finns det med Rabble.se lite smarriga rabbatter att hämta!! Allt ifrån avdrag till gratis frakt mm! Så OM du hittar något på Nelly, KLICKA HÄR för att komma till Rabbles sida och få en liten bonus! ♥


Källa: Vogue.com
1. HÄR // 2. HÄR // 3.HÄR // 4. HÄR

Allt i kollaget ovan är från Ellos! JUST NU kan du få RABATT med hjälp av Rabble via deras sida!! Bl.a så får du som NY kund hela 40% på ett köp!! Hur bra?? Gå in HÄR för att se rabattkoder för Ellos!
- Happy Shopping! ♥1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

- Självklart får man inte glömma VS, En Valentine utan Victoria's Secret är ingen Valentines ;-)

/Moa ♥Gillar

Kommentarer

Moa,
Snyggt! Jag klickade på några länkar! Kan vi inte göra så för varandra när man har länkar i inlägg, att vi klickar och kollar in? 😊
moakandelin.devote.se
Moa
IP: 82.99.3.229