GÅRDAGENS PRESSEVENT

Här kommer några bilder från gårdagen då jag jobbade för THE PR AGENCY
Som ni vet så har jag varit där nu dagarna innan och preppat för denna stora dagen. Hela veckan har PR byråerna i Stockholm visat upp sommar/vår för nästa år. Det hela går alltså ut på att visa de nya kollektionerna för kunder/influencers etc...
Sara som har byrån, (för övrigt världens gulligaste!) hade bakat och fixat allt själv. Man såg verkligens allas ögonbryn när man berättade det, där dem stod med fulla munnar och smaskade tills allt var soprent borta. Så bra fixat, och tänk er att detta köket tillhör kontoret ... nästan så man vill flytta in ju!
Jag hade på mig Boomerang tröja och sjal från Emma Fällman, två märken som jag även visade. Tycker ni verkligen borde kolla upp Emma! Ursprungligen från Norrland och inte bara en väldigt söt tjej utan en fantastisk illustratör. Sjalarna sys upp i Como, Italien. Can't get enough scarfs, right?
Väska från Bukvy, ett svenskt märke startat av två tjejer med visionen om att skapa väskan för alla tillfällen! Man kan nämligen göra om i princip all deras väskor till antingen 3 eller 5 olika väskor. Den ni ser på bilden kan t.ex användas som en shopper, en ryggsäck, ett datorfodral, clutch mm. Så smart, och så miljövänligt!
Söta Salem Indrias, Mikaela Höök var bl.a förbi och myste!
Ett av eventets hetaste snackissar var nog utan tvekan svenka Arethes vårkollektion som innehöll massa lack pieces. Jag menar, hur ball jacka?! Kommer vara MYYYCKET lack i vår fortsatt, så kanske är en värd investering? ;-)
Pello Bello visade även upp sina jackor i fjäder. Har varit mycket i pasteller innan men i vår kommer det färgklickar som neongul, röd, grön mm. Jätte bra pris! Tror dem ligger på mellan 1.000 till 1.500kr. Dessutom är det kalkonfjädrar, som är tillvarataget av matfåglar och inte svandun, good to know! Hade hand om PR AGENCY's instastory hela kvällen, så in och följ på instagram för att hinna se några sneak peeks från kvällen! ♥ xx /Moa

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229