EN DAG I SKÄRGÅRDEN

... Som jag skrev tidigare så var la familia i Stockholm i helgen som var och vi hade det verkligen så otroligt mysigt! Bara det att vi lyckades pricka in en av sommarens varmaste och finaste dagar att tillbringa i skärgården var ju en tiopoängare bara det!

Här har ni lite bilder från fredagen xx


Vi tog båten till Fjäderholmarna, något som både jag och framförallt mammsen snackat om länge.
En båttur på cirka 20 min så var storstadspulsen som bortblåst ...

Väl framme blev det en rundvandring på ön, som inte är speciellt stor men oj så mysig! Det var ju inte bara vi som hittat dit med tanke på vädret såklart, men vi fann oss en mysig plats på klipporna och vi hade precis satt oss när mamma plockar fram bubblet och menar på att "en sån här dag måste man njuta lite extra!" haha ... Ingen klagade ;-)
Min fina ♥På ön fanns även ett litet lokalt bryggeri med massa olika slags öl. Först tyckte vi det var lite konstigt att alla kom ut med 4(!!) öl var på en bricka, men sen insåg vi att det var deras koncept. Att prova deras olika bryggningar. Allt ifrån öl med Kiwi till Mango & Passions smak. Sen var jag så hungrig, så när vi väntade på båten som skulle ta oss tillbaka beställde jag denna AMAZING pulled pork burgare! Yummiiiie!
Kvällen avslutades med en promenad i vackra Stockholm innan vi sa godnatt.
Hade verkligen såå mysigt och de tror jag vi alla hade! Bara umgås och ta en paus från storstadspulsen. Tror sånt är viktigt! Kan i alla fall varmt rekommendera Fjäderholmarna! Kan tänka mig att åka dit på hösten också, men då iklädd stickad tröja och halsduk, sippandes på en kopp te i stället för bubbel!

Kram /Moa ♥

Gillar

Kommentarer