2 FRÅGOR - VART SHOPPAR JAG SECOND HAND?

Vart är din svarta blus ifrån? (DETTA INLÄGG)
Svar: Den är från & Other Stories! Dock förra årets kollektion, men vet att det finns liknande i butik just nu! Kram!Vart någonstans brukar du gå på second hand? ☺️ i Dalarna!
Svar: Detta är så kul, jag älskar verkligen Second Hand! Förstår inte alla som hatar på det och tycker det är "äckligt". Antar att dom flesta växt förbi det stadiet, men ändå! (Okej, sen finns det ju vissa saker jag ALDRIG hade köpt second hand!) Köper oftast inte T-shirts och liknande "vanliga" plagg. Utan det jag brukar kika efter är unika plagg/accessoarer som inte går att få tag på i butik just nu, men som ligger i modet.

Som jag nämnde tidigare så är den perfekta scarfen sällan ny, utan kan oftas fyndas vintage i ett lyxigt silkigt material. Man kan aldrig ha för många scarfs ;-)


Dessa fyra köpte jag när jag var hemma nu sist. Vad dem kostade? ...10kr/st (!!)... När jag är hemma i Dalarna så är jag ju i Falun. Sedan skoltiden hade vi mycket "re-do" och styling projekt tillsammans med Röda Korset, och fick gå lös bakom i deras lager osv, vilket var en dröm när vi skulle skapa olika plagg, så roligt och kreativt! Så Röda Korset som ligger i centrum är en favorit. Sedan har jag varit någon gång uppe på Ingarvet men dock inte hittat speciellt mycket. (Vilket bara kan ha varit ren otur, vad vet jag!) Inredningsmässigt så har jag faktiskt inget "favorit" ställe, utan tycker att det absolut bästa ställena är när man roadtrippar på sommaren och stöter på små loppisar längs vägarna. Så mysigt!

Ps ... Vet att frågan var vart man hittade bäst Second Hand i Dalarna, men vill även tipsa om några guldklimpar om man har vägarna förbi Stockholm: Humana Secondhand vid Mariatorget, (i närheten har du även Röda Korset och Stockholms Stadsmission) , Judits Secondhand etc.Gillar

Kommentarer